Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Дуйте в алкотестер!” – “А смисел?” | Коломийський суд покарав водія за п’яну їзду та ДТП

У квітні цього року у с. Годи-Добровідка Коломийського району водій кросовера вчинив ДТП. Він зізнався, що вживав алкогольні напої, бо напередодні пив і йому було погано. Днями суд розглянув його справу і виніс покарання.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на дані в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Аварія сталася на Поливаний понеділок – 17 квітня близько 11:00. Зазначається, що автомобіль марки “Chery Tiggo2” з’їхав у кювет, врізався у дерево, від чого перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Коломийської ЦРЛ. Поліцейські виявили у нього ознаки сп’яніння, але від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився. При цьому зазначив, що “випивший”, а на пропозицію продувати прилад чи здавати кров вказав “а смисел”. 

Водій пояснив, що відволікся на телефонний дзвінок, та, піднявши голову, побачив перед собою дерево, уникнути зіткнення не вдалося. Також вказав, що вживав сьогодні алкогольні напої (пиво), бо вчора пив та йому було погано.

У постанові вказано, що у вересні 2022 року цього водія вже було притягнуто до адмінвідповідальності за водіння у нетверезому стані. Його оштрафували на позбавили права керувати авто на один рік.

Цього разу Коломийський міськрайонний суд постановив накласти штраф у розмірі 40 800 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років, без оплатного вилучення транспортного засобу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору