Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що вирішили зі сценою в Коломиї

У Коломиї передумали купувати сцену за майже 290 тис грн. через “відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг”.

Деталі знає Інформатор.

Нагадаємо, що наприкінці липня 2023 року управління культури і туризму провело закупівлю мобільної сцени з очікуваною вартістю 300 000 гривень. Переможець запропонував на 11 тис грн менше. Підприємець з Дніпропетровщини ФОП ШАБЛЯ ДМИТРО ІГОРОВИЧ був єдиним учасником тендерної закупівлі мобільної збірно-розбірної сцени. А проте в управлінні змінили рішення.

За даними управління культури і туризму за останнє десятиріччя з бюджету Коломиї та інших джерел фінансування за оренду сцен на фестивалі, Дні міста та інші події виплатили майже 2 млн грн, а тому вирішили, що зараз, коли у міста збільшилися доходи, вартує закупити власну сцену, аби після війни мати можливість не витрачати зайві кошти.

Але передумали.

Причина проста: сцена, яку пропонував постачальник не зовсім відповідала вимогам. Тож вирішили обійтися власними силами: працівники сервісного центру, що обслуговують заклади культури Коломийської громади, виготовлять сцену самостійно, але вона не буде мати накриття. Комплектуючі та матеріали закуплять за кошти місцевого бюджету. Вартість буде відома уже після завершення робіт.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору