Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що переглянути на вихідних? | Інфопідбірка фільмів

У теплий та затишний суботній чи недільний вечір так і хочеться полоскотати свої нерви драмами, трилерами чи жахами.

Інформатор  підготував підбірку різножанрових фільмів для перегляду.

Маленькі жінки (2019)
драма, мелодрама

Стрічка режисерки Грети Гервіг, яка є вже сьомою екранізацією роману Луїзи Мей Олкотт. У фільмі розповідається про історію сестер, котрі не схожі між собою, які живуть у занедбаному маєтку в штаті Массачусетс. Вони весело проводять дитинство, але через роки розʼїжджаються по різних містах та країнах. Згодом одна з сестер пробує записати спогади про дитячі пригоди.

Тіло
трилер, детектив

Інспектор поліції Хейме Пенья веде розслідування обставин дивної ДТП. Сторож моргу під час нічної зміни в паніці покинув робоче місце та попав під колеса авто. Він впав в кому і не може дати показання слідчим.

В ході слідства зʼясовується, що з моргу зникло тіло жінки, яка напередодні померла від серцевого нападу — Майки Вальверде. Як ці події повʼязані та що саме сталось у ту ніч — з’ясує Хейме Пенья.

Гра в імітацію
драма, історичний фільм, трилер, біографія

Історичний американський трилер про математика Алана Тюрінга, який відігравав в історії ключову роль у розшифруванні нацистського коду Енігми.

“Оскільки секретний німецький код не піддавався розшифровці, видатного математика було запрошено на місце лідера групи, яка займається проблемою. Група зіткнулась із величезною кількістю проблем, але перед нею стояло чітке завдання — врятувати неймовірну кількість людських життів”, — пишуть колеги з Калуша.

Розповідь заснована на реальних подіях, котрі розгортаються у Другу світову війну.

Гра в хованки
жахи, трилер

Робота режисера Метта Беттінеллі-Олпіна.

У заможної родини Ле Домас існує дивна традиція — грати хованки коли зʼявляється новий член сімʼї. Після урочистої весільної церемонії наречена почала гру, але її не попередили, про те, що їй потрібно ховатися до ранку, щоб вижити.

Меню
трилер, жахи, комедія

Фільм режисера Марка Майлода з елементами чорної комедії та жахів

У стрічці головні герої Марго та Тайлер в підготовці до відвідування унікального ресторану на віддаленому острові Тихого океану. Там схиблений шеф-кухар приготував спеціальне меню для нашої парочки, а також для ще десятьох гостей. Презентувавши страву, шеф здійснив собі постріл у голову — це не єдиний сюрприз, який чекатиме на наших героїв.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору