Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки грантових коштів отримають аграрії Прикарпаття?

Відповідно до Порядку надання грантів, 12 суб’єктам господарювання Івано-Франківщини погоджено гранти для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства в сумі 35,5 млн. грн на закладку 130 га насаджень. 

Пише Інформатор.

Заявки на безповоротні гранти на створення власної справи, розширення малого й середнього бізнесу, можна подавати через нову урядову програму “єРобота”.

-“Грантова програма з компенсації створення садів дозволяє залучити від 140 тис. до 400 тис. грн за гектар. Площа території саду має бути від 1 до 25 га. Основні умови — створення нових робочих місць, провадження підприємницької діяльності після висадки насаджень впродовж не менше п’яти років і сплата до державного бюджету платежів з податків та зборів, пов’язаних з працевлаштуванням працівників відповідно до проекту висадки насаджень”, – Івано-Франківська обласна державна дміністрація.

Коштами гранту можна оплатити будь-які витрати, які пов’язані з погодженим проєктом висадки насаджень (закупівля саджанців, обладнання, систем поливу, добрив, тощо)

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору