Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Кіно дощового дня: 5 фільмів у різних жанрах

Новий робочий тиждень почався з хмарного неба і дощу. А тому саме час остудити голову і відволіктися захоплюючим кіно.

Інформатор рекомендує до перегляду цікавих стрічок. Що до душі – жахи, детективи, драми, комедії – обирайте під настрій.

Ноу
фантастика, трилер, детектив, жахи

“Ноу” (Nope) — американський фільм жахів режисера та сценариста Джордана Піла.

Події розгортаються у віддаленому від цивілізації містечку у Каліфорнії. В центрі кінострічки — О’джей та його сестра Есмеральд, які після смерті батька успадкували сімейний конярський бізнес. Вони з усіх сил намагаються втримати батькове ранчо від збитків, тому беруться продавати тварин шоумену Рікку. Головні герої помічають, що у них зникло декілька коней. Та вони ще не знають, яка сутність за цим стоїть…

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

 

Літо 84
трилер, детектив, драма, жахи

Літо 1984 року: замість звичних занять, як от плавання, прогулянки чи будування халабуд, четверо підлітків взялись за дещо дуже нетипове. Вони розпочинають розслідування дивних вбивств у місті Кейп-Мей: протягом десятиліття було викрадено тринадцять хлопчиків віком від 12 до 16 років. Їх було знайдено мертвими.

Хлопчакам вдалось вхопитися за певні докази, які привели їх до будинку поліцейського Вейна Макі. Саме в цей момент вони встрягають у небезпеку..

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

 

Екзорцист Ватикану
трилер, жахи

Фільм заснований на мемуарах Аморта “Екзорцист розповідає свою історію” та “Екзорцист: більше історій”. У мемуарах він описав свій досвід у боротьбі із демонами та різноманітними сутностями, які керували людським розумом.

Габріель Аморт — католицький священник. Його визнали головним екзорцистом Ватикану. За час своєї діяльності Аморт зробив чимало вигнань нечисті із людського тіла. Та священникові це благородне протистояння з нечистю коштувало дуже багато.. Чоловік раптом опинився під загрозою смерті: під час роботи із маленьким хлопчиком священник дізнається про багатовікову змову Ватикану, яку церква намагалася приховати..

Кінострічка пронизана жахом та криком. Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

 

До теми: “Ну всьо, Діма, тепер ти настоящій бандіт” — чесний огляд на нову українську кримінальну драму “Королі репу” (без репу)

Махінатори
драма, історія, комедія, кримінал

Комедійна драма є дебютною стрічкою колишнього концертного промоутера Дейва Макліна, який, вочевидь, розповідає історію власного життя.

В центрі подій — Шотландія 1980-х. Юний Дейв, який мріяв стати футболістом, раптово розбився об власні мрії через отриману травму. Та саме такий поворот подій змушує його поринути в тему музики. Юнак вирішив влаштувати концерт Iron Maiden у своєму містечку, оскільки іншого варіанту роботи у нього не було. Щоправда, у Дейві не виявилось ні потрібних зв’язків, ні грошей. Одне тільки натхнення. Безвихідь змусила його звернутися до бандитів, адже по іншому, здавалось, ніяк…

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

 

Тіло Дженніфер
жахи, комедія

Цю культову кінострічку дуже полюбляють підлітки. Адже у вирі подій класична сцена: найпопулярніша в школі дівчина на ім’я Дженіфер та її подруга Ніді, яку помітити значно важче. Одного разу вони вирушають в місцевий бар на концерт зі своєю компанією. Все б нічого, але після пожежі, яка трапилась на вечірці, із Дженніфер починає відбуватися щось дивне: її поглинає відчуття голоду, страшенно болить живіт, та ще й до того її починає рвати якоюсь чорною рідиною…

Дівчина перетворюється на справжнісінького демона: вона заманює хлопців своєю красою, а потім вбиває їх та їсть.

Таким чином зіпсувалася й жіноча дружба: Дженніфер кинула оком на бойфренда Ніді.

Рекомендовано глядачам віком від 16 років.

 

Нагору