Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Офіцер 10 ОГШБр Влад Гудько: “Авіапарк” бригади постійно потребує поповнення” | Хроніки війни

“Безпілотники – це технології, які принесуть нам перемогу в цій війні”, – переконаний начальник служби безпілотних комплексів та роботизованих систем 10-ї ОГШБр “Едельвейс” Влад Гудько. Офіцер розповідає, що деякі з дронів за кордоном батьки купляють дітям в подарунок. Наші ж військові застосовують їх як повноцінне озброєння завдяки своїй кмітливості.

Інформатор пропонує щире та змістовне інтерв’ю з офіцером на позивний “Шаблон”, записане журналістами Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Влада називають “головним над безпілотниками”. Через те, що в України немає такого озброєння і людського ресурсу, як в росії, то українські військові змушені воювати нестандартними методами. З початку повномасштабного вторгнення захисникам прийшло розуміння, що безпілотники – це досить непогана зброя проти ворога. Однак, офіцер зазначає, що “авіапарк” 10-ї ОГШБр постійно потребує поповнення.

Пропонуємо підтримати наших військових! Реквізити за посиланням: https://cutt.ly/tLziHAt

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору