Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Суд зобов’язав Снятинську міськраду оформити документи на приміщення ліцею вартістю 42 млн грн

Коломийська окружна прокуратура встановила факт неоформлення Снятинською міською радою права власності на будівлі ліцею вартістю майже 42 млн грн.

Пише Інформатор, посилаючись на прокуратура області.

Підставою для пред’явлення позову стало встановлення факту неоформлення Снятинською міською радою права власності на будівлі ліцею вартістю майже 42 млн грн.

Як з’ясувала прокуратура, майно закладу загальної середньої освіти використовувалось із порушенням вимог законодавства – без правовстановлюючих документів на нерухомість та державної реєстрації права власності.

Це створювало передумови для зловживань під час розпорядження майном та ризики протиправного переоформлення, що в результаті могло призвести до негативних наслідків та порушень прав громади і дітей.

Рішенням Івано-Франківського окружного адміністративного суду задоволено позов Коломийської окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльність органу місцевого самоврядування.

Суд погодився із позицією прокуратури та зобов’язав міську раду оформити право власності на будівлі закладу освіти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору