Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

30-річний коломиянин поцупив дитячий велосипед

9 серпня до поліції звернулась 43-річна коломиянка із повідомленням про крадіжку дитячого велосипеда прямо з-під житлового будинку. Злодія затримали за лічені години у тому ж мікрорайоні.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

9 серпня на лінію «102» надійшло повідомлення від 43-річної мешканки Коломиї.

Жінка повідомила, що з під’їзду будинку невідомі викрали дитячий рожевий велосипед, вартістю 6000 гривень.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце, за лічені хвилини встановила особу, яка могла бути причетною до вчинення крадіжки. А буквально за кілька годин 30-річного зловмисника виявили неподалік місця злочину. Чоловік раніше судимий за крадіжки.

У скоєному він зізнався. Велосипед поліцейські вилучили. Правоохоронці затримали фігуранта у процесуальному порядку.

Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану).

Наразі вирішується питання про оголошення чоловіку про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочин.

Поліція нагадує, що всі, хто посягає на чуже майно, мають пам’ятати, що їхні дії в умовах воєнного стану кваліфікуються одразу за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору