Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Від уламків ракети 11 серпня загинув учень ліцею №2 у Коломиї: історія маленького ангела Володі Балабаника

Вранці 11 серпня 8-річний Володя Балабаник гуляв біля будинку. Раптом – тривога, вибух… Уламки ворожої ракети забрали життя маленького українця за лічені години. Лікарі безрезультатно боролися за його життя.

Інформатор щиро співчуває батькам, родичам Володі, його вчителям, однокласникам, друзям, сусідам. Це горе не мало статися у ХХІ столітті, як і тисячі інших лих, які принесла війна українцям.

Класна керівниця і вчителька ліцею №2 Оксана Шегда написала про хлопчика, котрий сьогодні піісля ракетної атаки на Коломийщину став янголом.

Вчителька розповіла, що Володимир Балабаник народився 6 липня 2015 року. Проживав у селі Коломийського району. В садочок ходив у рідному селі, а згодом родина переїхала в Коломию.

“Прийшов час до школи. Перший клас промайнув швидко. Всі діти закінчували його онлайн. Війна забрала змогу у дітей повноцінно навчатись. У другому класі Володя навчався вдома з мамою. Батьки переживали за дітей і оберігали, їх в родині було троє”, – пише Оксана Шегда.

За словами мами Володя був гарний, розумний, чемний, маленький помічник.

“Діти Володю в класі дуже любили. Він був допитливий, старанний, турботливий учень. Вчителька ласкаво називала його маленький комедіант, бо був веселий і життєрадісний…”, – йдеться у дописі-спомині.

Сьогодні “маленького комедіанта” забрала велика війна. Це несправедливо, дико і страшно боляче….

“Сум, сум у родині, сум у школі, сум у місті. Страшно подумати, що парта буде порожня, зошити і підручники залишаться закриті. Нехай це миле дитя спочиває з Богом. Нехай Бог поможе закінчити цю кляту війну”, – завершує класна керівниця свій допис.

12 та 13 серпня – дні жалоби у Коломийській громаді за загиблим Володею Балабаником.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору