Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Начальниця з міськради, медикиня і її родич продавали на Прикарпатті фіктивні довідки про інвалідність

Служба безпеки України викрила схему, за допомогою якої троє прикарпатців збагачувалися, продаючи ухилянтам фіктивні медичні довідки про наявність групи інвалідності.

Повідомляє Інформатор за даними СБУ.

На організації каналу нелегальної міграції викрито злочинну групу, до якої входило троє ділків. Ними виявилися медпрацівниця, її родич та колишня очільниця одного з відділів Калуської міськради.

“Фігуранти продавали потенційним призовникам фіктивні медичні довідки про наявність групи інвалідності. Потім ухилянти використовували підробку для виїзду за кордон. Наразі всім викритим організаторам «схем» повідомлено про підозру”, – йдеться у повідомлення.

За даними фактами тривають розслідування для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Зловмисникам загрожує до 9 років позбавлення волі.

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Одеській та Івано-Франківській областях спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва органів прокуратури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору