Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Урвався терпець? На Івано-Франківщині жінка розбила келих на голові чоловіка і порізала свекруху

У травні 2023 року святкування дня народження на Прикарпатті перетворилось на сімейну драму з елементами трилеру. Спершу жінка розбила келих вина на голові свого чоловіка, а потім поквиталася із свекрухою, яка заступилась за сина. 

Деталі розповість Інформатор за матеріалами вироку Галицького районного суду Івано-Франківської області

Родина відзначала день народження. Але справа дійшла до суперечок, конфлікт загострився, врешті невістка взяла келих з вином і розбила йогона голові свого чоловіка.

Обвинувачена — уродженка міста Ізмаїл, наразі проживає на Прикарпатті.

Свекруха заступилася за свого сина і почала погрожувати, що вона зателефонує матері невістки та до поліції.

Невістка вибігла вслід та порізала потерпілу ножем. У свекрухи діагностували тяжкі травми.

“Взяла зі стола кухонний ніж та вибігла на подвір’я, де, наздогнавши свекруху умисно нанесла їй ножем декілька хаотичних ударів у ділянки голови, задньої поверхні грудної клітки та лівого плеча”, – йдеться у матеріалах судової справи.

На суді обвинувачена свою провину визнала, підтвердила викладені в обвинувальному акті факти і розкаялась. Вона розповіла, що зі свекрухою у них давні конфлікти, а того вечора вона накинулась на свекруху, бо та хотіла зателефонувати її хворій матері.

Свекруха повідомила, що вона з невісткою уже помирилась і не має до неї претензій. Також просила не карати свою родичку.

Суд визнав жінку винною, засудивши до 2 років та 6 місяців позбавлення волі.

Проте суддя замінив цей термін на один рік іспитового.

 “Суд дійшов висновку про те, що обвинувачена не становить для суспільства на стільки високу небезпеку, що вимагає обов’язкової її ізоляції“, – йдеться у вироку.

Читайте також: На автостанції у Коломиї побилася пара: чоловіка забрала швидка

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору