Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканці Снятинщини скасували штраф за “хибний виклик” після оскарження постанови

Кілька місяців тому мешканка села Красноставці разом із адвокатом подала до Снятинського суду позов, щоб їй скасували накладений штраф за неправдивий виклик поліції, оскільки вона з цим не погоджувалась. Після численних судових засідань позов пані Наталії задоволено. Вона також вирішила поскаржитися на працівників поліції.

Жінка звернулася до Інформатора та розповіла деталі.

11 січня 2022 року на пані Наталію офіцером поліції було складено постанову про притягнення її до адмінвідповідальності та накладення стягнення у розмірі 3400 грн за неправдивий виклик поліції. Жінка ж стверджувала, що притягнення її до адмінвідповідальності за нібито вчинення цього правопорушення є незаконним, необгрунтованим та недоведеним. А вказана постанова не відповідає обставинам справи.

Тоді пані Наталія вирішила оскаржити постанову в судовому порядку. Її адвокат подав адміністративний позов, який суд задовільнив. Втім, на рішення суду було подано апеляційну скаргу і мешканка Красноставців знову подала до суду.

Також жінка розповідає, що звернулася на гарячу лінію МВС щодо застосування дисциплінарних стягнень щодо окремих поліцейських через порушення службової дисципліни. Їй відповіли, що проведено службове розслідування, за результатами якого до працівників поліції було застосоване дисциплінарне стягнення у вигляді зауваження.

Пані Наталія також поскаржилась на дії окремих працівників ГУНП та підпорядкованих підрозділів у частині про зведення на неї наклепу та винесення постанови про хибні виклики поліції. З цього приводу їй повідомили, що її позов щодо скасування постанови задоволено.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору