Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вдосвіта 15 серпня уламки російської ракети впали на території Коломийщини

Сьогодні, 15 серпня, на Прикарпатті сили ППО збили ворожі цілі. Уламки російських ракет впали в одному із сіл у Снятинській громаді Коломийського району.

Про це повідомив заступник міського голови Снятинської ТГ Василь Анатійчук у коментарі Суспільному, передає Інформатор.

Через падіння уламків збитої ракети було пошкоджено господарські будівлі та житлові будинки. Наразі у Снятинській громаді підраховують завдані збитки.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

“Вранці 15 серпня в одному із сіл нашої територіальної громади було падіння уламків російської ракети. Пошкоджені хати, господарські приміщення та будівлі. На щастя, без травмованих”, — каже Василь Анатійчук.

За його словами, вранці відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міськради.

“За розпорядженням міського голови утворили комісію, яка має складати акти про пошкоджене майно та створити план дій для подальшого відновлення будівель та цих споруд. Найбільше постраждав будинок, біля якого впали уламки ракети. Повибивало шибки, пошкодило дах. Дім відновленню підлягає”, — додає Василь Анатійчук.

На місці працюють слідчі та вибухотехніки.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору