Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

14-річний Ілля Куницький відправився на Чемпіонат Європи з боксу | інтерв’ю із спортсменом

Коломиянин Ілля Куницький пішов у секцію боксу для свого саморозвитку в 3-му класі, але зрозумів, що цей спорт йому сильно подобається. Зараз боксеру 14 років і хлопцю доводиться поєднувати навчання в школі із підготовкою до змагань європейського рівня. 

Юний боксер Ілля Куницький та його тренер Олексій Данилишин завітали в гості до Інформатора перед поїздкою на чемпіонат Європи та розповіли більше про цей вид спорту та який стиль життя у боксерів-підлітків.

Ілля навчається в Коломийській гімназії №6 та відвідує відділення боксу КДЮСШ. Тренер Олексій каже, що Ілля один із небагатьох боксерів, які добре розуміють в таймінгу. Тобто юнак вміє вибирати правильний момент, щоб нанести удар.

Завдяки своїй наполегливості та рішучості, у свої юні роки він став чемпіоном України з боксу. Спортсмен отримав право представляти нашу країну на чемпіонаті Європи, який розпочався 15 серпня і триватиме до 26 серпня в Словенії. Готуючись до змагань, Ілля мав три тренування на день. Втім, перемога залежиться не тільки від цього.

Про режим дня, харчування та підтримку юного боксера, забобони та особливі ритуали перед боєм, а також емоції після удару, бійки на вулиці, поради тим, хто мріє піти у бокс та плани на майбутнє – дивіться у нашому відео.

Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору