Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Про боксерські забобони та гімназіаду у Ріо-де-Жанейро| Інтерв’ю з Богданом Тимчуком

Богдану Тимчуку 15 років, родом хлопчина з Гвіздця. Незважаючи на юний вік, Богдан має великі здобутки у боксі. Не так давно він переміг у Всеукраїнській гімназіаді й забезпечив собі путівку на змагання світового рівня, які пройдуть в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Свою майбутню перемогу він хоче присвятити хресному батькові, який загинув на війні з окупантами.

Інформатор поспілкувався з юним чемпіоном та дізнався про його плани на майбутню кар’єру.

Змагань у житті хлопця вже було немало. А нещодавно Богдана обрали капітаном чоловічої збірної команди України з боксу. Тренує юнака багаторазовий учасник міжнародних турнірів Ярослав Данилишин.

Минулого року хлопець взяв срібло на Чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків 2008-2009 р.н. Цьогорічна перемога дозволила Богдану прославляти Коломийщину на світовому рівні. Всесвітня гімназіада пройде у Ріо-де-Жанейро з 19 по 27 серпня.

Підготовка до кожного бою дуже серйозна, тож Богдан Тимчук розповів Інформатору, як поєднує навчання з тренуваннями, а ще поділився своїми спортивними забобонами перед важливим боєм.

Про те, чи “підколюють” його однолітки, як допомагає ЗСУ та чи будуть росіяни в Ріо – дивіться детальніше у відео.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору