Інформатор Коломия

ГРОШІ

Вбиральню за майже мільйон відкриють у Коломиї напередодні Дня міста

Понад два місяці бригада фірми-переможця у тендері на ремонт громадської вбиральні в міському парку Коломиї працювала на об’єкті. Відкриття заплановане на 18 серпня.

Інформатор бачив, як змінилося це місце влітку.

17 квітня 2023 року єдиний учасник тендеру на ремонт громадської вбиральні переміг у закупівлі Коломийського центру туризму та дозвілля. Відтак ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ” з Прокурави здійснив поточний ремонт вбиральні на суму майже 910 тис грн.

Бригада підрядника вже взялася до роботи на початку червня.

Залили бетонну стяжку, підготували комунікації для сантехніки і вивели водовідведення назовні. Згодом замінили дах і обшили стіни ззовні, усередині також відремонтували стіни, зробили освітлення, встановили сантехніку і електроприлади.

Варто зазначити, що  при ремонті врахували вимоги інклюзії: окрім відділень для жінок і чоловіків є також кабінка для маломобільних груп.

До вбиральні виклали доріжку з бруківки.

Чи буде відвідування вбиральні безкоштовним наразі секрет, керівниця центру туризму і дозвілля не бажала відповісти на це запитання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору