Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Спека, але можливі грози: погода у Коломиї 20 серпня

Синоптики переконані, що в першій половині дня небо у Коломиї буде ясним і вже з самого ранку буде досить спекотно. В полудні очікується +31°С. Втім, після обіду прогнозують місцями грози та мінливу хмарність.

Інформатор же переконався, що Коломия настільки гонорове місто, що й погода тут здатна змінюватись, як їй заманеться. Тому не варта перейматися погодою, натомість щирий донат ЗСУ здатен додати енергії нашим захисникам.

В це важко повірити. але в 2000 році у Коломиї зафіксували рекордну спеку на рівні +36,2°С. В той час, як у 1984 році було всього +6.4°.

До теми: Як вберегтись від спеки і чого не можна робити

Народний прогноз погоди

20 серпня вшановується пам’ять святого Марина воїна; преподобного Пимена Печерського. У народі існувала така приказка відносно цього дня: “Пимени-Марини – не шукай у лісі малини”.

З цього дня закінчуються літні грози й починається листопад берези. У минулі часи помітили, якщо у цей день лелеки готуються до відльоту, то осінь буде холодною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору