Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як працюватимуть музеї в Коломиї на День міста

Вже зовсім скоро Коломия буде відзначати свою 782 річницю, тож місто наповниться туристами та гостями, які захочуть дізнатися більше про наш край. Та чи працюватимуть музеї 19 серпня?

Інформатор Коломия довідався графік роботи основних музеїв Коломий та ділиться ним з Вами.

Музей писанкового розпису
У Музеї є понад 12 000 писанок і декоративних яєць із різних регіонів України та 35 країн світу. Це писанки, мальованки, дряпанки, створені на курячій, гусячій, страусовій чи навіть перепелиній шкаралупі. Доповненням слугують й інші експонати.

На Спаса він працюватиме з 10 до 18 год. Вартість квитка становит 45 грн для дорослого та 25 грн для дитини, учня чи пенсіонера.

Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття
Нині зібрання Національного музею Гуцульщини та Покуття нараховує близько 50 тисяч експонатів, що репрезентують усі види традиційного народного мистецтва гуцулів та покутян.

Цей музей також працюватиме з 10 до 18 год. Тут доведеться заплатити 60 гривень за дорослого та 45 грн за пільговий квиток.

Музей історії міста Коломиї
В приміщенні музею знаходиться 18 експозиційних фондових та службових приміщень. Загальний фонд нараховує більше 20 тисяч експонатів.

Тут все працюватиме за звичним графіком: з 9 до 18 години. Вартість квитків для дорослого 50 грн, для дитини – 20 грн.

Нагадаємо, що цьогорічне свято у Коломиї пройде без концертів та розважальних заходів. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237



Нагору