Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Внаслідок негоди в одному з ліцеїв Коломиї витиснуло вікна

Сьогодні, 23 серпня, в актовій залі Коломийського ліцею №1 імені В. Стефаника сильні пориви вітру під час грози витиснули з рам кілька вікон.

Інформатор побував на місці події та ділиться нею з вами.

Крім вікон також постраждала покрівля даху навчального закладу. Кілька елементів шиферу знесло вітром, проте цю проблему вже ліквідували за допомогою сецтехніки.

Директор ліцею Мирослав Граб поділився, що спеціалісти вже зробили заміри вікон, які постраждали через грозу. Скільки часу піде на їх відновлення поки невідомо, Мирослав Васильович зазначив, що ліквідувати цю проблему до початку начального семестру неможливо, адже такі вікна потрібно замовляти на фабриці. У ліцеї сподіваються, що міськарада зможе виділити кошти на відновлення пошкодженого.

До слова, такі самі вікна вставновлювали й у спортивному залі закладу, та з ними все гаразд, тому директор припускає, що під час монтажу віконних рам у актовій злі була допущена халатність.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Романа Бакай

Нагору