Інформатор Коломия

ГРОШІ

Як безпечно вивести криптовалюту?

Криптовалюта – новий варіант зберігання грошей, тому багато хто пророкує їй велике майбутнє. Є думка про те, що надалі монети зможуть замінити фінансову систему у світі, але поки що до цього ще далеко. В даний час монети можна використовувати для оплати покупок. Але може знадобитися провести обмін Біткоїн на «Монобанк». Як зробити це безпечно? Якому обмінникові можна довіряти? Ці питання виникають у новачків, але й професійні користувачі не завжди легко визначаються з обмінником.

ОБМІННИКИ, ЯКІ СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ «МОНОБАНК»

При пошуку обмінника, клієнти дивляться на те, з якими банками він співпрацює, адже відомі банки не співпрацюватимуть з неперевіреними компаніями. Клієнти довіряють обміннику https://letspay.me/ua/change/btc/mono_uah, який пропонує низькі відсотки за вивід.

Перевагами обмінників, які ведуть співпрацю з «Монобанком» є:

  • Оперативність проведення платежів. Якщо деякі сервіси проводять платежі кілька днів, то професійні – кілька годин;
  • Конфіденційність;
  • Автоматизований процес. Якщо під’єднатися до банку, то дані скопіюються автоматично, тому інформацію буде введено правильно;
  • Іншими популярним банком для виведення монет є «Прива24». Він пропонує такі самі умови, як і «Монобанк», тому клієнти можуть вибрати. Якщо у списку платіжних систем ви бачите невідомі банки, то краще відмовитися від користування послугами сервісу.

ЯК ЗАРОБИТИ НА МОНЕТАХ?

Не всі розглядають покупку Біткоїна як спосіб зберігання грошей. Власники монет можуть використовувати їх як заробіток. Курси котирування постійно змінюються, і відстеживши зниження чи підвищення вартості можна провести вигідну купівлю, продаж або обмін. Але, Біткоїн, не єдина монета, на якій можна заробити. Не меншою популярністю користується ЕТН, який повільно наздоганяє Біткоїн.

Спрогнозувати, яка монета матиме попит надалі неможливо, оскільки ринок постійно змінюються. Інвестори вкладаються то в один, то в інший вид монет, підвищуючи їх вартість. Краще купувати відомі монети, але якщо фінансів небагато, можна вибрати серед нових криптовалют, які тільки з’явилися. Біткоїн колись купували за смішні гроші, і ніхто не міг подумати, що він зросте.

ЧИ ЗАВЖДИ ПОТРІБНА РЕЄСТРАЦІЯ ПІД ЧАС ВИВЕДЕННЯ МОНЕТ?

Професійні обмінники ніколи не примушуватимуть до реєстрації. Користувач повинен проводити її за власним бажанням. Вона потрібна лише для того, щоб зберігати введені дані, і не вносити їх при кожному обміні або купівлі. В особистому кабінеті можна відстежувати, на якій стадії знаходиться заявка. Але якщо ви не хочете вводити особисті дані, то проходити реєстрацію необов’язково. Сервіси, які не проводять платежів без введення особистих даних, можуть бути шахрайськими, тому від їх використання краще відмовитися. Вибирайте обмінники, які пропонують виведення грошей на карти банків, які мають заслужену репутацію.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору