Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Незабуті: рік тому загинув захисник з Коломиї Олександр Негрич

Був креативним та розумним ще з школи, з початку повномасштабної війни без вагань пішов захищати країну. Загинув Олександр 24 серпня 2022 року поблизу села Благодатне Баштанського району Миколаївської області.

У річницю загибелі Інформатор згадує історію Героя, який віддав життя за нашу незалежність.

Олександр народився 5 січня 1980 року. Він був єдиним сином у сім’ї, начався майбутній військовий у 9 школі. Змалечку був кмітливим, талановитим та добрим. Активно займався спортом та проявляв лідерські якості. Пізніше здобував освіту в Коломийському політехнічному коледжі.

У 18 років його призвали на військову службу, яку він проходив у Криму. Потім працював а Коломийській швейній фабриці, на заводі “КРП”. Одружився з Тетяною, згодом у них народилася донька Анастасія.

В перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, не вагаючись, приєднався до війська в складі 63-ї окремої механізованої бригади.

Загинув Олександр 24 серпня 2022 року, в День Незалежності України, від ворожої міни під час бою поблизу села Благодатне Баштанського району Миколаївської області. Похований на Алеї Слави у місті Коломия. Рішенням Коломийської міської ради від 19.12.2022р. Олександру Негричу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Коломит» (посмертно). В Героя залишилися дружина Антоніна, батько Сергій, діти, близькі і найрідніші.

Вічна пам’ять Сергію!

Романа Бакай

Нагору