Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Ви нас сьогодні принизили!” Рідні загиблих взяли слово на сесії міської ради

На сесії Коломийської міської ради одразу після вручень грамот і нагород матері й дружини загиблих висловилися щодо того, що про їхніх рідних забули згадати під час урочистої частини засідання.

Повідомляє Інформатор.

З переліку полеглих військовослужбовців відзначений був тільки загиблий воїн, начальник управління освіти Любомир Бордун.

До Дня незалежності в коломийській ратуші на сесії вручили грамоти та нагороди волонтерам, захисникам, правоохоронцям та працівникам ратуші. Після цього до трибуни вийшли сім’ї загиблих Героїв.

“Ви забули про наших дітей, які віддали життя за волю та незалежність України. Якщо ще ви усвідомлюєте, що країна тримається на таких Героях, як були наші сини”, – висловилась мама полеглого воїна.

Вона наголошує, що це були справжні патріоти, які повертались з-за кордону, щоб стати на захист нашої держави.

“Війна продовжується… І дивлячись, як у Коломиї вже активно готуються до виборів, то я вас можу запевнити, шановні депутати та керівництво нашого міста, виборів під час війни не буде. Вибори можуть бути тільки після перемоги”, – продовжила мати.

Коломиянка висловилась, що родичів загиблих сьогодні принизили в залі Коломийської міської ради.

“Ми прийшли, щоб нас просто уважили у цей величний день – День незалежності.”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору