Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Школа шахів “Yeschess” у Коломиї запрошує учнів!

Знати плани суперника на кілька ходів наперед, вміти концентруватися і вибудовувати свою стратегію, розвиватися, розумнішати і проводити час у колі друзів за захопливою грою в шахи. Понад 100 учнів школи шахів “Yeschess” вже понад рік використовують таку можливість. Не залежно від віку школа запрошує всіх, кого тягне до шахових фігур і пізнання.

Інформатор вже мав нагоду підслухати секретні секрети про те, як грати і перемагати на занятті юних шахістів. Нумо знайомитися з вчителем і його веселими вихованцями.

Олексій Хріновський грає в шахи 22 роки за увесь свій 27-річний вік. Він – багаторазовий чемпіон міста Коломиї серед дорослих, чемпіон Івано-Франківської області, призер та переможець міжнародних змагань. До “великої війни” працював тренером в престижній столичній школі. Через повномасштабне вторгнення повернувся до рідного міста.

Минулого року Олексій започаткував школу шахів «Yeschess” в Коломиї.

“Цього завжди потребувала, ба ні – прагнула Коломия. Вона справді цього заслуговує і для цього є досвід та можливості”, – переконаний Олексій.

Зараз заняття відвідують близько 100 дітей з різних шкіл Коломиї, приблизно така ж кількість навчається онлайн – з різних куточків світу. Разом в школі ведуть заняття 5 тренерів.

Шахи – це розвиток, моральний та інтелектуальній ріст. Це безцінні навички аналізувати свою дії та наслідки, бачити реакцію суперника, приймати рішення зважено і бути сконцентрованим на моменті.

Врешті-решт це спорт, в якому можна вигравати і цим заробляти собі на життя в подорожах та участі в турнірах.

Для дорослих – це можливість потренувати свій мозок до роботи і одразу включитись в робочий день на повну. Або ж гру в шахи можна використати як шанс розвантажитись та поспілкуватись після непростого робочого дня.

В деяких країнах Європи – шахи є обов’язковим предметом навчання в школі.

“Було б, звичайно, дуже круто, щоб і до українських шкіл ці зміни дісталися. А наразі запрошуємо всіх у нашу сім’ю “Yeschess”. З нами добре!”, – кажуть вихованці школи шахів у Коломиї.

Заняття проходять на базі ліцею №9, що на вул. Драгоманова без перерви на канікули.

Записатися у школу шахів “Yeschess” можуть дорослі і діти за номером телефону 098 083 77 42 або в соцмережах: Інстаграм та Facebook.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору