Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Блакитна лагуна по-прикарпатськи | Чемегівський каньйон

Наступні кілька днів днів погода ще точно тішитиме прикарпатців сонечком та теплом. Тому варто задуматись над тим, куди поїхати, щоб насолодитися останніми літніми днями. У селі Микуличин на Прикарпатті можна знайти чарівну локацію із блакитною водою, скелями та високими деревами. Це – Чемегівський каньйон.

Там побували наші колеги з Інформатор Івано-Франківськ. 

Чемегівський каньйон утворився на правій притоці річки Прутець-Чемегівський. Глибокий кам’яний каньйон простягнувся лісом на багато кілометрів вперед. Під одним мостиком утворилась невеличка “лагуна”. Під сонячними проміннями вода здається яскраво-блакитною. І це манить туристів.

Як добратися? 

Сміливо гугліть на карті “Чемегівський каньйон”. Приїхавши на місце, ви побачити чимало автомобілів, проходьте вперед і переходьте по містку. Повертайте праворуч і по стежці спускайтесь вниз. Попереджаємо, що це природня тропа, яка трохи небехпечна. Не варто поспішати. Такий не надто приємний спук відразу забувається, як ви бачите каньйон —  ребристі скелі, шум води та дерева, що звисають над вами, змусять вас затамувати подих.

Радимо їхати сюди зранку або ввечері, щоб не застати десятки людей. Ми відвідали локацію ввечері, тому блакитну воду не застали, але менш гарно від того не стало.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.  

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору