Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин Богдан Тимчук виборов золото у Ріо-де-Жанейро

15-річний представник коломийської школи боксу Богдан Тимчук виборов перемогу та звання чемпіона Всесвітньої літньої гімназіади з боксу серед учнів, що відбувається у Ріо-де-Жанейро. Свою перемогу він присвячує хресному батькові Ярославу, який загинув під Бахмутом на війні з окупантами. 

Інформатор вітає чемпіона і бажає ще вищих результатів.

Богдану Тимчуку 15 років, родом хлопчина з Гвіздця. Незважаючи на юний вік, Богдан має великі здобутки у боксі. Не так давно він переміг у Всеукраїнській гімназіаді й забезпечив собі путівку на змагання світового рівня, які пройдуть у Бразилії. І тут наприкінці серпня Богдан виборов золото на Всесвітній Літній Гімназіаді в Ріо-де-Жанейро, здобувши титул чемпіона світу з боксу серед учнів у ваговій категорії 63 кг.

Свою перемогу Богдан присвятив хресному батькові, який загинув на війні з окупантами під Бахмутом. Нанашкові Ярославу було 29 років, він пішов обороняти Україну добровольцем.

Підготовка до кожного бою дуже серйозна, тож Богдан Тимчук розповів Інформатору, як поєднує навчання з тренуваннями, а ще поділився своїми спортивними забобонами перед важливим боєм.

Дивіться інтерв’ю з чемпіоном:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору