Інформатор Коломия

ГРОШІ

Мешканця Коломийщини прокуратура звинувачує в незаконних переправленнях за кордон

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт  щодо 55-річного мешканця Коломийського району за фактами організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України та незаконного придбання й зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу (ч. 3 ст. 332, ч. 1 ст. 263 КК України).

Повідомляє Інформатор за даними прокуратури області.

А крім нього обвинувачують ще 39-річного мешканця Чернівецької області за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що вищевказані громадяни, з метою особистого збагачення, організували незаконну схему переправлення військовозобов’язаних громадян дерез державний кордон України. Коштувала така «послуга» 4 тис. доларів США.

За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.

Викриття протиправної діяльності проводилось прокурорами спільно зі співробітниками Коломийського МРВ УСБУ в Івано-Франківській області, міграційної поліції ГУНП в області та Коломийського РВП ГУНП в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору