Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Як коломийська дітвора День знань відзначала

“Я би хотів, аби зараз з військової машини вийшов мій тато!”- щемливо каже сьогоднішній першачок. І ніби в казці йому назустріч виходить татко у військовій формі. “Мрії збувається!”, – кричить малий, стає страшно поважний. Тепер з татом за руку йде на перший свій дзвоник. І якщо ви питаєте, за що ми боремось, то як варіант – за таке маленьке щастя маленьких українців. За повні сім’ї і цих дітей, які будуватимуть країну на свій лад.

Інформатор відвідав свято Дня знань у 10 гімназії і ділить враженнями та фото.

Сьогодення виглядає нині саме так: головними героями перших дзвоників стали наші захисники. Їм діти готують сувеніри і вже не вчителям, а військовим дарують квіти. Діти-ведучі Першого дзвоника називають їх супергероями.

“Насправді супергерої – це перебільшення. Ми такі самі, як кожен українець. Тільки носимо форму і несемо службу”, – коментує військовослужбовець Повітряних сил України Михайло.

“Ми дбаємо про наше сьогодні, а ви, вчителі, – про наше майбутнє”, – переконує інший військовий, тримаючи слово на святі в школі.

А поміж промовами про мир і дорогу до нього на Святі знань чимало пісень, привітань і традиційний перший дзвоник в руках першачків.

Вітаємо наших дітей із початком навчального року. Сил, витримки, натхнення в пізнанні. Хай це буде захоплива подорож і приємні миті в колі друзів-однолітків.

А ми, дорослі, зробимо усе від себе можливе, аби вви зростали у мирній, сильній, оновленій країні.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору