Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийський боксер Богдан Тимчук про перемогу на Всесвітній гімназіаді в Ріо-де-Жанейро

Богдан Тимчук днями повернувся до Коломиї зі змагань у Бразилії, де став став чемпіоном Всесвітньої літньої гімназіади з боксу серед учнів.

Вихованець Коломийської ДЮШС поділився з Інформатор своїми враженнями та емоціями від змагань..

15-річний Богдан здобув титул чемпіона світу з боксу серед учнів у ваговій категорії 63 кг і прославив Коломийщину на світовому рівні. Юнак розповідає, що змагання відбулися на дуже високому рівні. Учасники з’їхалися на Всесвітню гімназіаду в Ріо-де-Жанейро з 44 країн світу.

“Я провів 3 важких поєдинки. Найважчі були, напевно, півфінальний і фінальний бій”, – каже боксер.

У півфіналі хлопець проводив поєдинок з бійцем з Бразилії, а в фіналі бився із боксером з Казахстану. Обидва поєдинки виграв за рішенням суддів.

“Були дуже важкі поєдинки, але я був готовий до цього. Я провів дуже велику підготовку. Дуже радий, що підняв український прапор і отримав перемогу. Хотів подякувати всім за підтримку, і в першу чергу тренерам, які готували мене до цього”, – ділиться Богдан.

Свою перемогу Богдан присвятив хресному батькові, який загинув на війні з окупантами під Бахмутом. Нанашкові Ярославу було 29 років, він пішов обороняти Україну добровольцем.

Дивіться інтерв’ю з чемпіоном:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору