Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

“Не страшний ніякий бруд” — де знайти хорошого асенізатора?

Є ситуації коли людина може зробити щось сама, також є ситуації, коли вона потребує сторонньої допомоги іншої людини чи навіть спецтехніки. Є певні обставини. А ще є природа і її примхливість.

Наприклад, ви живете в домі, який далеко від міських благ і замість каналізаційної системи у вас спеціальна яма за домом, яка вже от-от наповниться по вінця. Або ж нещодавно в місцевості де ви живете пройшла страшенна злива, яка затопила вам підвал та ще й нанесла потоками багато бруду. В такій ситуації ви ж не будете черпати відрами ці «відходи» й нести їх бо’зна куди, правда? Ми ж не в середньовіччі живемо? Вірно, ви будете шукати альтернативу, яка вирішить це без вашої участі. І така альтернатива є — асенізатор.

Зазвичай така техніка знаходиться на балансі комунальних служб, типу Благоустрою, Водоканалу, житлово-комунального господарства, а також в приватних компаніях, що займаються наданням саме таких послуг.

Для чого потрібен асенізатор?

  •       Для відкачування (з відстійників каналізаційних систем, насосних станцій та очищення стічних вод, а також для відкачування з жироуловлювачів, піскоуловлювачів, басейнів та біотуалетів);
  •       Для збирання та транспортування побутових або промислових стічних вод одноразового або багаторазового використання, а також дощової води.
  •       Для спорожнення та очищення септиків та туалетів;

Скільки часу зазвичай потрібно, щоб викачати нечистоти?

Зазвичай процес викачування нечистот займає від 5 до 10 хвилин й залежить від наступних факторів:

  •       об’єму цистерни (від 4 до 20 кубів);
  •       потужності вакуумного насосу;
  •       діаметра і довжини шлангу;
  •       відстані від асенізатора до ями;
  •       глибини викачки (від 5 до 18 метрів).

Як це працює?

За законами фізики та з допомогою спеціального вакуумного насосу й цистерни. Він викачує повітря з цистерни (зробленої з високоякісної конструкційної сталі), яка за рахунок цього наповнюється рідкими відходами будь-якої густини. Використання та подальше транспортування відходів без проблем працює і в холодну пору (до -20), і в спеку (до +40).

Опісля насос перемикається в режим компресора, що дозволяє спорожнити цистерну з допомогою надлишкового тиску.

Де знайти хорошого асенізатора в Україні?

Сертифікована компанія “Київспецтех” вам допоможе з цим. Вони професійно проконсультують вас та з легкістю підберуть спецтехніку саме для ваших потреб. 

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору