Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Міське приміщення лабораторії в Коломиї продали з аукціону за 7100∈

Наприкінці липня 2023 року Коломийська єпархія УГКЦ на аукціоні придбала приміщення недіючої лабораторії онкодиспансеру на вул. Франка. Ця релігійна організація була єдиним учасником аукціону, тож не зменшивши ціну ні на гривню, придбала майже 40 квадратів приміщень за 291 100 грн.

Інформатор дізнавався деталі.

Нагадаємо, що це приміщення, яке реалізовувала Коломийська міська рада через аукціон, знаходиться прямо через паркан з будівлею Коломийської єпархії УГКЦ. Поряд на землі колишнього онкодиспансеру вже збудований храм святого цілителя Пантелеймона, який освятили 2 роки тому.

В описі до нежитлової будівлі йдеться про те, що раніше це була лабораторією, загальною площею 39,6 м².

“Приміщення знаходиться в задовільному стані, конструктивні елементи потребують поточного та капітального ремонту. В приміщенні наявне тільки електроосвітлення, інші комунікації знаходяться поруч”, – зазначається описі об’єкта приватизації.

Будівля зареєстрована за адресою о вул. Івана Франка, 31б і продавалась без земельної ділянки.

Аукціон відбувся з одним учасником 28 липня 2023 року. Від продажу цього приміщення до бюджету Коломийської міськради надійде трохи більше 7 тис Євро.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору