Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Шевченківському озері роблять окремі доріжки для пішоходів та велосипедистів

Від серпня робочі працюють на Шевченківському озері в Коломиї. Коломияни були спантеличені не лише ціною за брукування озера, але й шириною доріжок. Проте виявилось, що доріжок буде дві. 

Інформатор розпитав виконавців деталі.

Нагадаємо, що вартість брукування доріжок на Шевченківському озері мало вартувати місту 5 млн 711 тис грн, але додатковою угодою, підписаною 30 серпня, цю суму збільшили ще на 180 тис грн.

Виконує роботи єдиний учасник і автоматично переможець закупівлі ФОП ДУМІТРАК НАЗАРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ. Крім нього у аукціоні взяли участь ще 3 претенденти. Очікувана вартість сягала більше 7 млн грн. Назарій Думітрак запропонував спершу 5 млн 886 тис грн, а наступним кроком знизив ціну ще на 175 тис грн. Хоча були і ще менші пропозиції, але їх відхилив замовник (управління комунального господарства).

Як розповів підрядник Назарій Думітрак, сіра доріжка призначена для руху пішоходів, а червона – для велосипедів та самокатів.

Бруківку мають викласти у проміжку від ДОСААФу до парку ім. Шевченка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору