Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вночі у Яремче палала будівля волонтерської організації та двоповерхівка

В ніч на 11 вересня в Яремче сталися дві пожежі. Майже вщент вигоріла дерев’яна будівля волонтерської організації. Полум’я вгамовували рятувальники Надвірнянщини.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління ДСНС області.

Так, 11 вересня о 00:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в підвалі 2-х поверхової будівлі в місті Яремче по вулиці Свободи.

До місця виклику виїжджали рятувальники 9-ї ДПРЧ міста Яремче, по прибуттю до місця події було встановлено, що виникла пожежа в цокольному приміщенні закладу громадського харчування, трьохповерхового напівжитлового будинку. Площа пожежі складала 150 м.кв.

Надзвичайники локалізували пожежу о 01:47, а о 02:12 ліквідували.

Рятувальники ще не встигли оговтатись, як за кілька хвилин спалахнула будівля, де розміщувалась волонтерська організація.

О 01:04 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку, в якому розміщена волонтерська організація по вулиці Федьковича.

Будівля благодійної організації повністю охоплена вогнем. Надзвичайники локалізували пожежу о 01:36, а о 02:14 ліквідували.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору