Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї відкрили меморіальні дошки Сергію Гашинському та Мирославу Васильчуку

Пам’ятні меморіали встановили на фасаді філії №3 ліцею №4 імені Сергія Лисенка. Вони присвячені воїнам 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” – Сергію Гашинському та Мирославові Васильчуку. Обидва Герої нагороджені посмертно орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Розповідає Інформатор, посилаючись на допис міського голови.

Сергій Гашинський народився у селі Дубки Чернелицької територіальної громади. Жив у Коломиї, а з початком повномасштабного вторгнення служив у 10-ій гірсько-штурмовій бригаді та захищав українські землі у Донецькій області. Сергій загинув 3 жовтня 2022 року через ворожий обстріл.

Мирослав Васильчук – уродженець Коломиї. Також навчався у школі №3 та у ПТУ №10. Коли в 2014 році розпочалася АТО чоловік волонтерив. 27 лютого 2022 року повернувся в Україну з-за кордону, щоб захищати державу. Загинув вночі 25 березня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу у населеному пункті Кухарі Вишгородського району Київської області.

Інформатор Коломия щиро співчуває родинам Героїв…

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору