Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Львові блогер знімав будівлю СБУ та закликав вдарити по ній російськими ракетами

СБУ “по гарячих слідах” виявили у Львові зрадника, який публічно агітував направити російські ракети на адмінбудівлю регіонального управління Служби безпеки.

Пише Інформатор, посилаючись на офіційну сторінку СБ України.

“Блогер” разом зі своїм спільником із-за кордону проводив прямий ефір на власній сторінці в Інстаграм поблизу будівлі української спецслужби та дискредитував співробітників СБУ і закликав здійснити теракт, вдаривши по них російською зброєю. Деструктивний контент поширив на власну аудиторію у понад 1,7 тис. користувачів.

Зрадниками виявилися двоє львів’янів, один з яких перебуває в одній з країн ЄС й періодично «приєднується» до стрімів свого поплічника в Україні. Вони позиціонують себе як блогери.

При обшуках у помешканнях фігурантів виявлено комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами провокативного відеозапису.

Наразі фігурантам планується повідомлення про підозру. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину, можливої додаткової кваліфікації злочинних дій фігурантів та притягнення винних до відповідальності. Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення.

Нагадуємо, сьогодні вночі через атаку по Львову почалася пожежа на промисловому складі. З-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та загиблого чоловіка, який працював на складі,

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору