Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Благоустрій тротуарів на вул. Оренштайна: скільки це коштуватиме?

У Коломиї на вул. Якова Оренштайна, що неподалік ратуші, розпочали ремонт тротуарів. Як і на більшості нових пішохідних доріжках міста, по всій довжині вулиці має бути вимощена бруківка. 

Деталі тендерної закупівлі дізнавався Інформатор.

Тендер на ремонт тротуарів по вул. Оренштайна в м. Коломиї від управління комунального господарства оголосили із очікуваною вартістю 1 439 194 грн. На відкриті торги з особливостями прийшло три учасники. Найнижчу ціну – 1 198 062 грн – запропонувало ТОВ “Планетабуд”, втім цю пропозицію було відхилено. Тоді переможцем у тендері стало ТОВ “Будівничий-ФСП”. 5 вересня УКГ підписало з ними договір на суму 1,4 млн грн.

Однак управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області розпочало моніторинг цієї закупівлі й надіслало запит замовнику про надання пояснення щодо деяких питань. УГК надало відповідь на звернення, але Держаудитслужба 12 вересня опублікувала висновок про результати моніторингу закупівлі і виявила порушення, а саме: не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону.

УКГ розглянуло висновок й 18 вересня надало ще одну відповідь, в якій зазначило, що замовником здійснюються заходи на виконання вимог Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області шляхом розірвання договору з переможцем закупівлі Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівничий-ФСП».

Інформатор кілька разів намагався зв’язатися з контактною особою закупівлі, проте слухавку так ніхто й не підняв. Тож будемо слідкувати за розвитком подій й інформувати Вас в наступних матеріалах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237 

Нагору