Інформатор Коломия

ВЛАДА

Стало відомо, для яких потреб ратуша закупила новесенький кросовер

Нещодавно ми писали про те, що 1 вересня Коломийська міська рада оголосила тендер на закупівлю позашляховика із “повним фаршем” 2023 року виробництва. Та для чого ратуші знадобився такий автомобіль?

Інформатор дізнавався мету закупівлі нового кросовера.

Нагадаємо, вимоги до новесенького кросовера були чималенькі. Для комфорту нова автівка повинна мати магнітолу із можливістю керувати з керма, кондиціонер, попільнички і прикурювач, ключ з дистанційним керуванням, передні електросклопідйомники, обігрів заднього скла та багато іншого. Решту характеристик можете прочитати у минулій статті про цю закупівлю.

Електронні торги мали відбутися 11 вересня 2023 року, тож станом на сьогодні вже маємо переможця. Це приватна виробничо-комерційна фірма “В.С.К.”, основною діяльність якої, згідно з даними  YouControl, є торгівля автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Фірма зареєстрована понад 29 років тому у Івано-Франківську.

Зазначимо, що очікувана вартість автівки становила 720 тисяч гривень. Переможець був єдиним учасником торгів й знизив ціну всього на 1000 грн. Отож автівка обійдеться ратуші в 719 000 гривень.

Журналісти Інформатор Коломия подали інформаційний запит щодо надання інформації про те, для яких потреб міська рада закупила цей автомобіль й отримали відповідь. Необхідність автомобілю у ратуші виникла задля контролю за станом благоустрою території Коломиїської територіальної громади, здійснення перевірки та обстеження території міста на предмет виявлення порушень водіями транспортних засобів, оперативне реагувания на виявлені порушення на території громади.

Фото автівки ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору