Інформатор Коломия

ВЛАДА

Чому начальник управління культури і туризму Коломиї полишає посаду

Станіслав Баланович кілька років очолював управління культури і туризму Коломийської міської ради, на початку повномасштабного втручання пішов на захист України, отримав поранення, проходив довгу реабілітацію, після якої повернувся на свою цивільну посаду. Але довго тут не затримався.

Повідомляє Інформатор.

У своєму дописі 26 вересня Станіслав стверджує, що не зміг стати цивільним:

“Цей світ змінився, поверніть мені мій… Я так і не зміг стати цивільним… не можу сприйняти глибоко важливі проблеми цивільного світу, наполовину байдужих людей і отих фронтів: економічного, культурного, спортивного, асфальтно-бруківкового. Вони важливі, але сприйняти їх, а тим більше, стати їх частиною після прожитого там, так і не получилось… “

Попри це Станіслав дякує всім, хто допоміг втілити кілька важливих ідей у життя: зміни в роботі бібліотек, відновлення “Соколу” й організацію філармонії, відкриття арт-галереї “Зодіак” та інше.

Судячи з усього Станіслав збирається знову повернутися на службу:

“А найкращі, справжні люди зараз – це люди війни, з ними по дорозі, до перемоги!”, – написав Баланович на своїй сторінці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору