Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

До суду направили справу водія, через якого на Косівщині загинув підліток

Стосовно 43-річного харків’янина, який п’яним на авто збив 16-річного хлопця у селі Рожнів, до суду скерували  обвинувальний акт.

Пише Інформатор, посилаючись на прокуратуру області.

Нагадуємо, що трагедія трапилась ввечері 5 червня цього року. Розслідуванням встановлено, що водій, перебуваючи за кермом автомобіля нетверезим, виїхав за межі проїзної частини дороги на тротуар та допустив наїзд на велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. 16-річний хлопець загинув.

За клопотанням прокурорів на час слідства обвинувачений перебував під вартою. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель неповнолітнього до суду скерували  обвинувальний акт.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору