Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї прощалися з Андрієм Іванчуком

27 вересня родичі, друзі, колеги і громада Коломиї прощалася навіки з народним депутатом Андрієм Іванчуком.

Повідомляє Інформатор.

На церемонію прибули до Коломиї представники Верховної Ради, очільниця Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та його близькі друзі-політики, як-от Арсеній Яценюк. Поховали Андрія Іванчука на Монастирку, давньому кладовищі Коломиї, що біля церкви Благовіщення Пречистої Діви Марії.

Після відправи у соборі присутні прощалися з Андрієм Іванчуком. Далі вулицею Театральною скорботна процесія рушила до площі Відродження, міської ратуші і зробила зупинку біля церкви Архистратига Михаїла. Потім кортеж рушив проспектом Грушевського і вулицею Карпатською до найдавнішої святині Коломиї.

Андрій Іванчук народився в місті Івано-Франківськ 16 червня 1973 року. Закінчив середню школу ім. Василя Стефаника в місті Коломиї, вступив до Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича на юридичний факультет. Закінчив його у 1996 році, здобувши спеціальність — «Правознавство».

Був обраним народним депутатом України 9-го скликання у 88-му виборчому округу, до якого входить Коломийський район, як самовисуванець.

Помер Андрій Іванчук раптово вранці 25 вересня. За попередніми даними, причиною смерті став відірваний тромб.

Відео з прощальної процесії можна переглянути тут:

Вічна пам’ять!

 

 

Нагору