Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканка Коломийщини віддала гроші та прикраси ворожці, щоб знайти чоловіка

Мешканка Коломийщини віддала гроші та прикраси псевдоворожці

“Ясновидиця” сама зв’язалася з 29-річною мешканкою Коломийщини, яка розшукує безвісти зниклого чоловіка. Задля інформації про чоловіка-військового, яку нібито мала ворожка, жінка переслала їй гроші та золото.

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на поліцію області.

За словами потерпілої, до неї подзвонила невідома жінка та представилась ясновидицею. Сказала, що начебто має інформацію про її чоловіка – військового, який наразі не виходить на зв’язок та вважається безвісти зниклим. Жінка повірила їй і замовила послуги з передбачення майбутнього.

Так звана “провидиця” протягом двох тижнів “годувала” побрехеньками мешканку Коломийщини і вона перерахувала ворожці 41 тисячу гривень. Окрім цього, для проведення “ритуалу” потрібно було відправити поштою до іншого міста золоті прикраси, одяг тощо. Коли жінка все надіслала, шахрайка перестала виходити на зв’язок.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Поліцейські проводять заходи з встановлення особи, причетної до вчинення цього злочину.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору