Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Городенківщина провела в останню дорогу Героя Івана Бундзяка

28 вересня у селі Глушків попрощалися та провели в останню дорогу Бундзяка Івана Івановича, який віддав найцінніше – своє молоде життя, за свободу і незалежність нашої Держави.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким воїна.

18 вересня 2023 року в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, під час ворожого мінометного обстрілу , біля н.п. Новопрокопівка, Запорізької області, загинув солдат Бундзяк Іван Іванович, 8 липня 1995 року народження, мешканець села Глушків.

Провести мужнього сина України прийшли його односельці, священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди.

“Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили мужнього воїна. Наш Захисник Іван показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні”, – йдеться на сторінці Городенківської громади.

Вічна пам’ять!

Нагору