Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин дякував за війну російській владі: його затримали

47-річний мешканець Коломиї регулярно в своїх соцмережах репостив матеріали із публічними закликами до захоплення державної влади та повстань зі зброєю для приєднання силовим способом до росії. 

Деталі розповість Інформатор, посилаючись на прокуратуру області.

Коломиянин розповсюджував публікації пропагандистських інтернет-ресурсів із закликами до об’єднання зусиль з рф, щоб «скинути українську владу», «розігнати Верховну раду» та «змінити місцевих нацистів».
Упродовж жовтня-листопада 2022 року він також виправдовував так звану спецоперацію та дякував за неї російській владі, а окуповані міста України називав звільненими.
Під час затримання зловмисника правоохоронці вилучили мобільний телефон та комп’ютер із доказами протиправної діяльності.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури йому повідомлено про підозру за розповсюдження матеріалів із закликами до насильницького повалення конституційного ладу та змін меж території України, а також виправдовування збройної агресії рф проти України.

Зараз зрадник знаходиться під вартою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору