Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломияни взяли участь в обласній спартакіаді для людей з обмеженими можливостями

Коломияни взяли участь в обласній спартакіаді для людей з обмеженими можливостями

Вже 13 рік поспіль на Прикарпатті проводять обласну спартакіаду для людей з обмеженими можливостями. Днями вона знову пройшла в Івано-Франківську, куди з’їхалось 8 команд з усієї області, серед яких і з Коломиї.

На змаганнях побували наші колеги з Інформатор Івано-Франківськ.

Цьогоріч учасники змагалися в 6 видах: кеглі, боча, дартс, баскетбол, городки, кулькова стрільба.

Це віддушина для людей, реабілітація для них. Люди так чекають цієї спартакіади. Вони готуються до неї цілий рік. Учасники можуть зібратися всі разом, поспілкуватися, дізнатися про щось нове”, – каже голова Івано-Франківської громадської обласної асоціації інвалідів Ганна Гринів.

Представник команди з Коломиї Іван змагався в дартсі та стрільбі:

“Треба представляти місто, щоб люди бачили життя в ньому. Можна і потрібно займатися спортом, не впадати у паніку”, – наголошує коломиянин.

Анна також вирішила підтримати франківців і змагається в команді міста. Каже, щиро рада бути присутньою тут і спілкуватися з учасниками. Тут її друзі і ті, кого вона давно не бачила.


За словами голови Івано-Франківської громадської обласної асоціації інвалідів Ганни Гринів, щороку відбувалася районна спартакіада, згодом – обласна, а краща команда Прикарпаття вирушала на Всеукраїнські змагання:

“На жаль, в місце щорічного проведення олімпіади на Всеукраїнську рівні ми їхати не можемо, тому проводимо наразі обласну. Якщо буде можливість, то вирушимо представляти Івано-Франківщину.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору