Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

З Коломиї до Варшави можна буде доїхати поїздом

З Коломиї до Варшави можна буде доїхати поїздом

Новий міжнародний поїзд курсуватиме між Львовом та Варшавою через станцію Рава-Руська вже з 15 жовтня. Завдяки цьому залізничне сполучення із столицею Польщі та Любліном матимуть ще десять міст України, зокрема й Коломия.

Пише Інформатор, посилаючись на Укрзалізницю.

На станції Рава-Руська пасажири робитимуть пересадку з поїзда української ширини колії на поїзд європейської колії і зворотно.

Зазначається, що розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Пасажири з інших міст України зможуть скористатися пересадкою у Львові. Пересадка узгоджена, тобто поїзд чекатиме всіх пасажирів.

Щоб запустити міжнародний поряд, Укрзалізниці знадобилося понад 6 місяців, зокрема на узгодження всіх деталей з польською стороною та відкриття пункту пропуска.

Дізнатися розклад руху та придбати квитки можна в мобільному застосунку Укрзалізниці.

Пасажири можуть купити два квитки одним кліком за пошуковим запитом від необхідного міста в Україні до Варшави чи Любліна або зворотно.

Також квитки доступні в чат-ботах та на сайті Укрзалізниці, а також у міжнародних касах вокзалів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.  

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору