Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї засудили нападника, який зі зброєю і в балаклаві вимагав гроші на “Новій пошті”

У Коломиї засудили нападника, який зі зброєю і в балаклаві вимагав гроші на "Новій пошті"

28 вересня завершився суд над нападником на відділення Нової пошти у селі Коршів Коломийського району, який у січні 2021 року вкрав 17 тис грн.

Інформатор розкаже деталі за вироком суду.

12 січня 2021 року приблизно о 19:08 зловмисник у балаклаві та із предметом, схожим на пістолет, зайшов у приміщення відділення Нової пошти у селі Коршів і вимагав відчинити сейф.

Налякана працівниця виконала вимогу і віддала 17350 грн зловмиснику.

Працівниця поштового відділення розповіла, що того дня близько 19 години вечора закривала приміщення, виключила світло і йшла до дверей, коли на неї ззаду напав чоловік, якого вона не бачила, оскільки він був у балаклаві, однак по голосу зрозуміла, що то чоловік. Він наставив на неї пістолет, сказав повернутись у приміщення і вимагав гроші. Зазначила, що повідомила нападнику, що темно, тому включила світло.

Потім нападник сказав: «Давай гроші», тому вона пішла до сейфу і з коробки взяла частину грошей і віддала йому, на питання нападника чи це всі гроші, відповіла, що так. Після чого, вказала, що нападник побіг на вулицю в невідомому напрямку. Оскільки було темно вона нічого не помітила на вулиці. Потім жінка викликала поліцію.

Поліція розглядала причетність ще одного юнака до цього злочину

На судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.187 КК України визнав повністю, та повністю підтвердив обставини вчинення ним злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України, вчиненого 12.01.2021 року, з обвинувальним актом повністю згідний.

“Щиро розкаявся у вчиненому, просив суд суворо не карати, зазначив, що більше так вчиняти не буде, зазначив, що шкоду потерпілим повністю відшкодував”, – йдеться у вироку суду.

Відтак суд ухвалив рішення визнати винним його у вчиненні злочину та призначити йому покарання, із застосуванням ч.1 ст.69 КК України у виді позбавлення волі на строк 3 роки і 6  місяців, із конфіскацією всього майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору