Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скільки коштів з бюджету Коломиї витрачають на тренінги і семінари для працівників ратуші

Які премії та надбавки пропонують міському голові Коломиї у 2024 році, а скільки було у попередні роки

З травня по вересень 2023 року Коломийська міська рада 4 рази закуповувала навчання для свої працівників на загальну суму 76 245 грн. Два з них стосувалися публічних закупівель, один – створення проєктів та ще один комунікацій.

Інформатор знає деталі.

Отже за цих понад 76 тис грн ратуша закупила такі навчання для службовців:

∇ 31 000 грн – проведення навчання з ефективної командної взаємодії, комунікації та зворотного зв’язку надала згідно договору ФОП Медвідь Надія Петрівна.

∇ 11 950грн –  проведення навчального семінару з публічних закупівель: авторський практикум Ярослави Дуброви «Майстерність у публічних закупівлях -продажах: навички, стратегії, успіх. Перезаряди мозок!» згідно договору надала Дуброва Ярослава Анатоліївна.

∇ 13 795 грн – проведення тренінгу на тему «Проект як інструмент змін в громаді» згідно договору надала Кузенко Оксана Василівна

∇ 19 500 грн – Послуги з проведення навчання з питань здійснення публічних закупівель у період дії воєнного стану згідно договору надала Заєць Наталія Миколаївна.

Нагадаємо, що у перший рік війни Коломийська міська рада закуповувала також курс ораторського мистецтва за 30 тис грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору