Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Мене просили танцювати і не тільки на камеру” | Інтерв’ю про онліфанс, еротику та легкі гроші

Наша героїня не називає своє ім’я, але готова поділитися історією своєї роботи в сфері продажу фотографій та відео інтимного характеру. Як працює онліфанс? Скільки отримують моделі? Які бувають клієнти? Про це та не тільки розповідає у матеріалі.

Інформатор поспілкуватися з ню-моделлю, яка працювала на onlyfans. Розмова має анонімний характер заради безпеки дівчини.

Чому ти вирішила працювати на onlyfans?

У мене спершу були лише думки про це. Мені потрібно було кудись виливати свою сексуальну енергію,  її було забагато.

Я подумала: “Я й так роблю нюдси, а так за це будуть ще й платити гроші. І мені добре, і комусь добре”.

Проте почала я займатись цим набагато пізніше, коли іншого варіанту заробітку не стало, а гроші були потрібні.

“Це було після початку повномасштабного вторгнення. Тоді я була вимушена переїжджати багато разів з однієї країни в іншу. Постійна робота мені не підходила, а знайти щось онлайн за своєю спеціальністю не вийшло. Onlyfans – став золотою серединою, щоб мати змогу себе забезпечувати”.

Як працює система продажу ерознімків?

Щоб працювати на онліфанс, тобі не обов‘язково потрібно бути стриптизеркою і показувати себе в білизні. Адже чоловіки та жінки приходять туди за натуральністю, природністю.

Мене найняла компанія, бо мене порадила подруга, як гарну модель. Написав адміністратор і пояснив яку кількість контенту я маю робити. Спілкування, розрахунки, адміністрування бере на себе компанія. Вона складалася з кількох людей: менеджер, який шукає дівчат, працівники, що спілкуються з клієнтами та адміністратор.

Тобто мене найняли, все робили за мене, я лише фотографувалась.

 

Скільки контенту ти мала створювати?

Спочатку багато, але можна було скидати і старі. Як тільки з‘явились клієнти, то потрібно було робити тільки нові фотознімки. Як це все працює – є сторінка твоя, на якій звичайні фото лайфстайлу і додатково є особисті переписки з клієнтами, там вже може бути щось більш інтимне. Клієнти дають завдання, наприклад, показати якийсь знак, сказати його ім‘я або щось зовсім інше.

Мені зазвичай казали робити десь 50-70 фотографій на тиждень і ще кілька відео, як я стриптиз танцюю чи щось таке. Вони продають сети (набори еротичних фотографій), які ти можеш відзняти заздалегідь, а також бувають індивідуальні замовлення, вони дорожчі.

Які в тебе були індивідуальні замовлення?

Треба було викрикнути чиєсь ім‘ям, щось облизувати, показати якийсь жест (сердечко), танцювати. Я не можу сказати, що були якісь прикольні завдання. Просили багато чого всовувати…

“Були і трешові задачі — просили попісяти, покакати, але я відмовлялась. Модель може спокійно відмовлятися від того, що тобі не подобається і вказувати свої рамки”.

 

Чи було тобі страшно, що твої фото зіллють в інтернет?

У мене був договір з компанією, але, якщо по чесному, то думаю все на доброму слові трималося. Вони сказали, що “ой, ми будемо ставити тільки китайські країни й США, щоб не було СНГ, щоб тебе не дай бог ніхто не взнав”. Звичайно, був трохи страх… взагалі можна не показувати обличчя. Проте я цим нехтувала — світила і татуювання, і обличчя.

Який середній заробіток в цій сфері?

Дуже сильна градація насправді — у різні місяці різні суми. Я тільки починала, працювала лише 5 місяців і тому я заробляла небагато. Приблизно 500-600 євро, але половину вкладали в рекламу. В останні місяці в мене було 700-800 євро. Насправді можна заробляти багато. Я могла б мати більше, якби залишилась, але я пішла.

Чому ти “кинула” цю роботу?

У мене з’явився хлопець і ми прийняли рішення, щоб я пішла. Ніякого збудження фотографування в мене вже не викликало та й мені не шкода було втрачати цю роботу.

Мені вже набридло.

Гроші пахнуть?

Думаю, що так. Якщо ти заробляєш на вбивствах, грабунках чи на чомусь, що шкодить суспільству — це неправильно. Проте, якщо ти продаєш свої фото та ще й комусь приносиш від цього задоволення — чому ні? Ти вкладаєш гроші в своє тіло, в свою білизну, правильно харчуєшся, чому на цьому не заробляти?

Що в тобі змінила ця діяльність?

Я зрозуміла, що не всі гроші мають зароблятись важкою працею. Є справи, які в тебе добре виходять і вони можуть бути не такими очевидними, як працювати цілими днями на фабриці.

Я змінила своє ставлення до грошей, почала легше їх витрачати і зрозуміла, що мені не обов‘язково працювати 24/7, щоб заробляти. Виявилось, що деякі люди готові за мою усмішку платити, то чому б ні?

Фото несуть ілюстративний характер та взяті зі стокових платформ. Нагадаємо, що onlyfans це соцмережа, в якій люди діляться фотокартками, проте там квітне бізнес продажу еротичних знімків. Така діяльність заборонена на території України законодавством.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Текст — Анна Сірик

Нагору