Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Косівщині горе-мати побила дитину: хлопчик у лікарні

Про те, що 6-річного хлопчика бʼють поліції повідомив сусід. Зʼясувалось, що дитину побила нетвереза мати.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Після звернення мешканця Косівщини, на місце прибули ювенальні правоохоронці та наряд групи реагування патрульної поліції. 6-річного хлопчика поліцейські знайшли в будинку з численними гематомами. Його доправили до лікарні.

Як з’ясувала поліція, дитину побила 27-річна мама, ймовірно, металевим предметом. Жінка була п’яною – 1,7 проміле алкоголю в крові. Мешканку Тернопільської області, яка зараз живе на Франківщині, доставили до місцевого райвідділу поліції. Свої дії вона пояснити не змогла.

У жінки четверо дітей. 8-річного хлопчика та 8-місячних двійнят ювенали забрали. Вони наразі також перебувають у медичному закладі. Згодом вирішать, куди їх влаштувати.

У 2019 році поліцейські уже притягували горе-маму до відповідальності за неналежне поводження з дітьми. На соціальному обліку сім’я не перебувала. Жодних скарг на батьків не надходило.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання, що передбачає санкція статті – позбавлення волі до трьох років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору