Інформатор Коломия

ВЛАДА

Коломийський водоканал закупив нове PEUGEOT PARTNER за понад 1,2 млн грн

10 жовтня завершилась закупівлі новесенького автомобіля для аварійної служби коломийського комунального підприємства “Коломияводоканал”. Очікувана вартість сягала 1 млн 230 тис грн. Єдиний учасник закупівлі скинув в ціні 3 000 грн і переміг. Цікаво, що ринкова ціна базової моделі набагато нижча.

Інформатор розповість деталі.

Зокрема на офіційному сайті PEUGEOT в Україні модель PARTNER на 6-ступінчатій механічній коробці передач йде у двох цінових категоріях преміум-класу: 773 800 грн та  835 200 грн.

Тим часом КП “Коломияводоканал” закупив авто PEUGEOT PARTNER за 1 227 000 грн.

Відтак це на третину дорожче базової моделі в дилера. Щоправда, до авто у водоканалу були особливі вимоги: нанесення напису “Коломияводоканал”, звукова сигналізації при русі заднім ходом, комплект зимової гуми та запаска, а також набір базових інструментів.

Закуплений спеціалізований автомобіль аварійної служби призначений для переміщення аварійних бригад та спеціалізованого обладнання.

У вимогах до тендерної закупівлі КП “Коломияводоканал” зазначили, що фургон  повинний бути новим, не раніше 2022 року випуску.

Також був цілий перелік технічних завдань до нового авто:

Переможцем тендерної закупівлі став ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ ТЕХКОМПЛЕКТ”, зареєстрований в Київській області. Він скинув від очікуваної вартості авто 3000 грн. Наразі процедура очікує рішення і укладання договору.

Нагадаємо, що раніше Інформатор писав про те, що коломийське підприємство “Коломияводоканал” придбало автотранспорту та причепів на 7 423 850 грн.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору