Інформатор Коломия

ВЛАДА

Керівниця КП “Коломия Паркосервіс” не знає скільки у Коломиї паркомісць

Керівниця КП “Коломия Паркосервіс” не знає скільки у Коломиї паркомісць

Вчора, 12 жовтня, на сесії Коломийської міської ради депутати голосували за внесення змін до рішення міської ради щодо уповноваження КП “Коломия Паркосервіс” на організацію та провадження діяльності із забезпечення паркування автомобілів  у місті. До трибуни викликали директорку комунального підприємства Лілію Остафійчук, аби та відповіла на кілька питань.

Інформатор був, бачив й ділиться з Вами.

Найбільше народних обранців цікавило те, як облікуються кошти, які коломияни сплачують за паркування, а також те, яка кількість паркувальних місць для автомобілів у місті.

Між керівницею комунального підприємства та депутатами виникло багато непорозумінь щодо роботи “Коломия Паркосервісу”. Наприклад, вона так і не змогла пояснити їм, як облікують кошти з паркоматів, проте зазначила, що власних автоматів для оплати місто не має, тож користується послугами компанії інкасаторів з Івано-Франківська.

Також на сесії поцікавилися, чи знає пані Лілія скільки паркомісць є у Коломийській ТГ станом на 12.10.2023р. Та такої інформації керівниця надати не змогла, лише пообіцяла, що з’ясує її до вечора.

Тож, у зв’язку з тим, що обранці так і не змогли повністю зрозуміти систему роботи КП “Коломия Паркосервіс” пані Лілії запропонували на наступну сесію міської ради підготувати повний звіт по роботі підприємства, на що та і погодилася.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору